Jaa
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Panorama Hut

Panorama hut on elämysmaja, joka tarjoaa tilan rentoutumiseen ja majoittumiseen aina arktisiin olosuhteisiin saakka. Majan suuri panoraamaikkuna tuo luonnon niin lähelle kuin mahdollista. Majat on siirrettäviä, joten ne voidaan helposti kuljettaa eri ympäristöön kausivaihtelujen mukaan, esimerkiksi talvikautena hiihtolatujen lähelle, kesällä rannan läheisyyteen. Elämysmaja on suunniteltu 2-4 henkilölle ja sen saa Urban ja Wild -varustelutasolla.


WILD-VARUSTEILLA
Hinta alkaen

51 900 €

alv 24%


LATAA TUOTE-ESITE

URBAN

Urban -varustetulla majalla voidaan tarjota hotellitason mukavuudet osana luonnollista rakennustuotetta. Tiloissa on perusvarusteina säädettävä valaistus, lattialämmitys, sekä minikeittiö, wc ja suihkutila. Näiden lisäksi tiloihin on saatavilla useita eri varusteita tarpeiden mukaan.

Wild

Wild-varustetulla majalla hyvä olo syntyy perusasioista; rauhallisesta oleilusta ja levosta Jotul-kamiinan lämmössä. Tämä erämaan olosuhteisiin kehitelty maja on puhtaimmillaan alkukantaisena ympäristössä, jossa tekniikkaa ei kaivata. Pintojen rouhea, käsityömäinen ilme jatkaa Pineartin tuotteiden linjaa. Annetaan luonnon oman kauneuden puhua ja hiljennytään sen äärelle


Ole yhteydessä


© Tuotteillamme on mallisuoja ja myös Pine-tavaramerkki on suojattu. Pineart Production omistaa kaikki oikeudet kuviin ja piirroksiin.