Jaa

Lapin luonnolla on taianomainen kyky pysäyttää ja rauhoittaa. Halusimme kehittää jotain, joka muistuttaisi tuosta rauhasta.
Näin syntyi ajatus elämyshuoneesta, jossa on helppo olla.

metsähoivaa takapihalle

Meillä kaikilla on kaipuu kiireettömään itsemme kohtaamiseen, pysähtymiseen matkamme aikana. Virikkeitä täynnä olevassa maailmassa se on toisinaan vaikeaa. Koska Lapin luonnolla on taianomainen kyky pysäyttää ja rauhoittaa ihmisen mieltä, halusimme kehittää ihmisille jotain, joka muistuttaisi meitä tuosta rauhasta. Näin syntyi ensimmäiset tuotteemme: Pine Sauna, Pine Chalet ja Pine Patio. Ne ovat elämyshuoneita, joissa ihmisen on helppo olla olennaisen äärellä. Mahdollisuus elää hetki rauhassa, hidastaa vauhtia ja antaa luonnon kauneuden puhua.

Pineartin elämyshuoneet haluttiin suunnitella arkkitehtuuriltaan ja toiminnallisuuksiltaan sellaisiksi, että ne sopivat yhtä hyvin metsään kuin kaupunkiinkin. Ainutlaatuinen rauhoittumisen tila voidaan liittää niin osaksi kesämökkiä kuin omakotitaloa, vaikka takapihallesi. Lähtökohtaisesti rakennusten tekniikka tuotetaan omavaraisesti ja näin prosessin vaiheet ovat mahdollisimman luonnonmukaisia.

Pineartin tavoitteena on antaa luonnon puhua. Tuotteemme ovat syntyneet metsässä ja niiden viesti on yksinkertainen; Rauhoitu ja nauti olemassaolon ihanuudesta!puhtaus, TAITO ja hyvä olo

Vankka puuosaaminen on keskeisessä roolissa tuotteiden ulkonäköä ja toiminnallisuutta ajatellen. Tuotteissamme on vahva käsityön leima pieniä yksityiskohtia myöten. Suunnittelemme ja rakennamme Pineartin rakennukset Oulun tehtaallamme sisätiloissa laatua ja viimeistelyä vaalien. Toiminta-alueemme on Suomi ja Pohjoismaat.

Pine-tuotteiden pääraaka-aine on pohjoisen tiukkasyinen mänty, joka sopii sitkeytensä ja vahvuutensa ansiosta erinomaisesti rakentamiseen. Puun pintakäsittelyssä käytämme pääosin luonnonmateriaaleja, joista ei synny kemiallisia haittoja.

Pintojen rouhea, käsityömäinen ilme kertoo Pineartin linjasta. Valttimme ovat puhtaat raaka-aineet ja vahva ammattitaito, joiden pohjalta syntyvät hyvää oloa tuottavat elämyshuoneet.Ota yhteys ja pyydä tarjous

OTa yhteyttä

Myynti
contact@pineart.fi
050 547 8707

Konttori & Tehdas
Oulu

yhteistyökumppanit


Luonnollista elämystä tarjoavat myös: