Jaa

Karhun jäljillä

toukokuuta 23, 2016


Hei sinulle. Me Pineartin perustajat haluamme jakaa ajatuksiamme kanssasi luonnon teemoittamisesta yrityksen peruskiveksi. Vuosisatojen ajan pohjoisen kansat ovat hyödyntäneet luontoa osana elämää ja selviytymistä. Ajat ja ihmiset ovat vaihtuneet, luonto on säilynyt ja toimii monelle toimijalle tulon- tai luovuuden lähteenä. Luonnollisesti bisneksen ja yksittäisen metsästäjä-keräilijän lähestymiskulma luonnonresursseihin on hyvin erilainen. Yhteneväisyyksiä voitaisiin löytää ehkä hyödyntämisen tai jonkin yksittäisen tavoitteen osalta. Yrityksissä, kuten myös metsästäjä-keräilijöissä, on eroavaisuuksia..


Me olemme luoneet Pineart - ideologiamme pohjoisen ainutlaatuisen metsämaan uumenissa. Olemme kehittäneet luonnolliset tuotteet, joiden materiaalista valtaosa on uusiutuvaa ja kierrätettävää, uusiokäyttöistä materiaalia. Silti päätös konseptin luomisesta vahvasti kaupalliseen tarkoitukseen on vaatinut harkintaa ja tiukkojen vaatimusten asettamista tuotantoon. Pitihän meidän saada myös luonnon hyväksyntä tuotteillemme. Näin tärkeimmän laatuohjauksen pohjaksi ei yllättäen sopinutkaan ISO- standardit.

Pohjolan luonnolla on oma kuninkaansa. Aikoinaan se tarkoitti samaa asiaa kuin metsä. Karhu, kontio tai nalle. Rakkaalla jättiläisellä on monta nimeä, mutta edelleen se on metsän kiistaton kuningas. Ajattelimme, että tuotteemme tarvitsevat hyväksynnän metsän kuninkaalta, joka sinetöidään kuninkaallisella leimalla. Näin syntyi Käpälä – ajatus, anna Pineart Käpälä – tuotteiden koskettaa aistejasi. Vastaavasti leiman ehdoksi asetettiin tiukat ekotuotteen vaatimukset. Myös käyttöenergian tulee olla omavaraista, joko auringon tai tuulen tuottamaa. Näillä elementeillä uskomme tuovamme sinulle ainutlaatuisia elämyksiä, ehkä loppuelämäksi. Mitä jos pysähdytään hetkeksi nauttimaan, vaikka siinä lähimetsässä..

Männyn ja tervan tuoksuisia hetkiä toivottaa,

Kari ja Pineartin väki

Tagit
Luonto Ihminen
Ladataan keskustelua
Recent posts
15 kesäkuuta, 2016
27 toukokuuta, 2016
23 toukokuuta, 2016